80-годишната стюардеса, която продължава да лети в небесата

80-годишната стюардеса, която продължава да лети в небесата
Снимка: netinfo

Запознайте се с Бет Наш - най-възрастната стюардеса, която лети вече цели 60 години, а думата пенсия е последното, което изниква в ума ѝ!

Бет работи като стюардеса от 60 години и то за една и съща авиокомпания. Тя започва работа, когато е на 21, билетите са били едва 12 долара, а резервациите на места не са били задължителни. 

Дамата споделя, че обожава работата си, а най-вълнуващото и прекрасно нещо в нея е, че всеки ден се запознава с нови хора и успява да им помогне по някакъв начин.

Сегашният ѝ маршрут е от Вашингтон до Бостън и тя споделя, че вече има пътници, които я прегръщат и целуват, която я видят, защото пътува често и вече са станали добри приятели.

"Наистина обичам редовните пътници и съм привързана към тях, но обичам да се запознавам и с нови хора."

Бет започва работа през 1957 и споделя, че е била запленена от блясъка на професията, от приключенията, които носи и не на последно място - от романтиката на това да летиш в небето.

"Когато започнах работа, летенето със самолет беше истински лукс, сервирахме храната с бели ръкавици, а пушенето на борда беше позволено."

Бет е станала свидетелка на големи промени в индустрията, но все още обича работата си, защото ѝ позволява да изживява нови неща, а и да се грижи без притеснения за сина си, който има специални нужди.

"Няма да спра да работя, докато здравето ми го позволява. Обичам работата си и искам да помагам на хората, колкото се може по-дълго. Забавно е да работиш!"

Разгледайте галерията ни и вижте животът на 80-годишната стюардеса, събран в снимки!

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти