"Вдън горите" или какво се случва след "заживели щастливо"

"Вдън горите" или какво се случва след "заживели щастливо"
Снимка: Forum Film Bulgaria

Най-новата приказна лента на "Дисни" ще ни отведе "Вдън горите" тази Коледа заедно с куп великолепни актьори: Мерил Стрийп, Емили Блънт, Анна Кендрик, Крис Пайн и Джони Деп в ролята на не кого да е, а на Вълка, разбира се.

"Вдън горите" е прочит на някой от най-класическите приказки – Пепеляшка, Червената шапчица, Рапунцел, Джак и Бобеното зърно. Режисьорът Роб Маршал („Мемоарите на една гейша“, „Карибски пирати – в непознати води) избира необичаен подход, за да ни покаже какво се случва след като едни от най-съкровените ни желания са се сбъднали и чаканото „и заживели щастливо“ е дошло.

Защото често се оказва, че за сбъдването на „Пожелавам си“ трябва да платим цена и то – доста висока.

Актьорският съствав на филма е от изключително значение, за да се получи това, което е – от младите актьори Даниел Хътлъстоун (Джак) и Лила Крофърд (Червената шапчица), през актуалните Ана Кендрик (Пепеляшка), Крис Пай (Принца), Джеймс Кордън (Пекаря) и Емили Блънт (жената на пекаря) и стигаме до колосите Мерил Стрйп в ролята на Вещицата и Джони Деп – в ролята на Вълка.

Първият член на актьорския състав, привлечен към проекта е носителката на „Оскар“ – Мерил Стрийп. Актрисата, която влиза перфектно във всяка своя роля най-накрая приема роля на Вещица.

Самата Мерил споделя, че още откакто е станала на 40 години й предлагат ролята на вещици, но тя любезно ги отказва. Докато не идва предложението за тази роля на тази Вещица. Мерил Стрийп усеща, че това е ролята на първата Вещица, която трябва да изиграе, защото както много често се случва зад страшния образ се крие нещо добро.

"Вдън горите" е комична, иронична, реалистична картина на съвременния живот.

Edna.bg и Форум Филм България дават възможност на четирима от вас да спечелят луксозно издание на диска със саундтрака към филма!

За да спечелите е нужно да се включите в играта и да изпълните следните условия:

В електронно писмо до адрес: edna@netinfocompany.bg, озаглавено "Вдън горите", изпратете отговор на въпроса: 

"Как се казва актьорът, който изпълнява ролята на Вълка във филма "Вдън горите"?

Освен отговора си, напишете вашите три имена, възраст (над 18г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.

Изпращайте вашите писма от днес до 23:59 часа на 21.12.2014 година (неделя). Писма получени след тази дата, няма да участват в томболата! 

Пожелаваме успех на всички, не пропускайте шанса си!

*Периодът на играта е от 16:40 часа на 19.12.2014 до 23:59 часа на 21.12.2014 г. Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, на 22.12.2014 г. (понеделник). В лотарията участват читатели, дали верен отговор на зададения въпрос. Имената на печелившите се обявяват на 22.12.2014 г чрез статия в Edna.bg, както и на “Фейсбук” страницата на сайта. Представители на Организатора (Нет Инфо АД) ще се свържат с тях непосредствено след лотарията чрез телефонно обаждане. Представители на Организатора (Нет Инфо АД) ще дадат информация на победителя как ще получи своята награда (мърчандайз от филма, осигурена от Forum Film Bulgaria). Организаторът си запазва правото при невъзможност на участник да вземе своята награда, да избере друг победител. Организаторът, Нет Инфо АД, запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нет Инфо АД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти