3-годишна сладурана пресъздава образи на вдъхновяващи жени и е просто невероятна!

3-годишна сладурана пресъздава образи на вдъхновяващи жени и е просто невероятна!
Снимка: netinfo

Нейното име е Скаут, тя е на 3 години и всичко започнало, когато нейната любима баба Нони е била диагностицирана с рака на гърдата. За да намерят начин да се разтоварят от тъжните негативни емоции, бабата започва да прави фотосесии на малката Скаут, преобразена като съвременни вдъхновяващи жени. 

"Когато косата ми започна да капе от химиотерапията, имах нуждата да науча Скаут, че аз, както и всички други жени по света, сме силни, че сме бойци, че не се предаваме. Избрахме известни и шеметни дами и започнахме този проект...", споделя бабата на малката красавица.

Снимка: netinfo

Към днешна дата баба Нони е излекувана от заболяването и през всеки един ден си благодари за тази инициатива, която двете с внучката ѝ са предприели по време на лечението, тъй като това ѝ е помогнало да се пребори психически с диагнозата си и да не мисли през цялото време за болестта.

Тази история е наистина вдъхновяваща, затова споделяме в галерията ни тук снимки от тяхното начинание - насладете се на прекрасната Скаут и нейните инспириращи образи.

>>> Към галерията >>>

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти