Златните бижута - какъв е твоят стил?

Платена публикация

Златните бижута - какъв е твоят стил?
Снимка: netinfo

Бижутата са неизменна част от дамския гардероб от далечни времена. Носим ги в ежедневието си, на специални събития, за спомен, за късмет - в толкова много ситуации.

Понякога са семпли, едва забележими, друг път привличат вниманието от пръв поглед. Едва ли има жена, която да не притежава поне едно златно бижу.

Ако търсите ново попълнение за своята колекция от бижута или стилен подарък, в Elite Precious ще откриете огромно разнообразие от бижута – в различен стил, за различни вкусове, поводи и предпочитания. Хиляди бижута от злато, сребро, диаманти и други скъпоценни камъни, които са истинска наслада за сетивата.

Наближаващите празници са прекрасен повод да зарадваме наш близък, а защо не и себе си, с един красив подарък. Затова до Коледа всички златни бижута в Elite Precious можете да поръчате с 10% намаление, а всички бижута с диаманти - с 20% намаление.

Непреходна красота

Има бижута, които са неподвластни на честата смяна на модните тенденции и винаги могат да бъдат ценно допълнение към тоалета на една дама. Такива са например семплият златен пръстен с диамант или друг скъпоценен камък, дискретните златни обеци, деликатното колие или стилна гривна. Без крещящи цветове и необичайни форми, но изработени прецизно, с внимание към детайлите и без компромис с качеството. Златото е траен материал, който при внимателни грижи може в продължение на дълги години да запази своя външен вид.

В центъра на вниманието

И все пак повечето жени обичат разнообразието. Има нещо вълнуващо в това всеки ден да избираш нов тоалет и аксесоарите, с които да го съчетаеш. А защо не и да избираш тоалета спрямо аксесоарите? Колекциите от златни бижута на Elite Precious включват много оригинални модели, изработени от цветно злато, богато декорирани със скъпоценни камъни (изумруд, топаз, аквамарин, сапфир) или ръчно изрисувани с цветен емайл.

За малките принцеси

В Elite Precious ще откриете и специални колекции златни обеци, предназначени за момиченца. Детските обеци са съобразени с вкусовете на малките дами, с необходимите за тях размери, както и с най-подходящите видове закопчалка – за да не се загубят по време на весели игри. Може би някоя красива малка дама си е поръчала точно обеци от Дядо Коледа?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти