Тайните за хубава фигура на известните дами

Платена публикация

Тайните за хубава фигура на известните дами
Снимка: netinfo

Ани Михайлова е родена във Варна. Завършва НАТФИЗ със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ в класа на проф. Стефан Данаилов, а след това и магистратура по „Приложна психология“ във ВСУ "Черноризец Храбър". Има  много роли в театъра, киното и телевизията. През последните години работи като актриса на свободна практика в предаването „Шоуто на канала“ по БНТ, както и в представления в театри. 

Външният вид е важен за професията й, затова Ани изпробва различни диети за отслабване и поддържане на желаното тегло, но за съжаление не винаги постига търсените резултати. Наскоро актрисата се подложи на 28-дневна програма за отслабване с продуктите Figuactiv на немската компания LR Health & Beauty. Освен свалените килограми, нейният наблюдаващ лекар д-р Райна Стоянова установи значително подобрение на здравните й показатели: по-ниски нива на холестерола и ускоряване на метаболизма. 

Снимка: netinfo

Как отслабва една свръх заета жена като теб?
Твърде динамичният живот носи със себе си освен физическа и голяма доза емоционална умора. В същото време добрата и здрава фигура не се постига между другото. Ще излъжа, ако кажа, че е лесно. Трябва да се посветим на това, което искаме да постигнем, за дълго време и да проявяваме търпение и постоянство, така че не самата заетост е определяща, а подредбата на приоритети. За да отслабнем качествено, трябва да се отдадем на процеса така, както се отдаваме на кариерата или семейството.

Разкажи ни накратко за опитите ти за отслабване през годините, какви методи си използвала?
Винаги съм искала да постигна една определена визия, но не съм се отдавала сериозно на този наистина важен процес. Разбира се, на различни етапи от живота си съм пробвала различни неща – фитнес, плуване, танци, моно диети, разделно хранене, зоната и т.н. Винаги под контрол на специалисти, но никога с достатъчно упорство, за да постигна трайни резултати. 

Какво беше различно този път?
Различното този път е, че избрах програма за отслабване със заместители на хранения. Използвах пакета за отслабване 28 Days Body Mission на немската компания LR Health & Beauty.  Това беше един много добър опит за мен и доста по-различен от това, което съм правила досега. Заместителите на основни хранения са иновативен метод, който все още не е много разпространен в България. Исках да пробвам нещо ново и останах доволна. В пакета имаше шейкове и блокчета, заместващи едно пълноценно хранене, както и добавки за здравословно отслабване като протеинова напитка, комплекс от минерали и дрениращ чай. 

Снимка: netinfo

Какво ти хареса най-много в отслабването със заместители на основни хранения?
Най-много ми хареса възможността да не мисля за калории, за менюта, за храните, които трябва да купя или приготвя. Продуктите Figuactiv в пакета 28 Days Body Mission бяха с точна програма за хранене, която можех да спазвам. Дозите за хранене се приготвяха лесно и бързо. Дрениращото действие беше много полезно за мен, а това, което ме очарова най-приятно, беше намаляването на апетита за нощни хапвания. Имах и по-добър сън. Чувствах се по-лека, енергична и тонизирана.

Какво те затрудни най-много?
Затрудненията идваха от навика да похрупвам нещо, защото заместителите бяха основно течни. Но мисля, че това е незначително неудобство на фона на тежките диети, на които толкова често се подлагаме.

Какъв съвет ще дадеш на жените като теб?
Бих посъветвала всяка дама, която иска да пробва нещо ново и ефективно, да опита 28-дневната програма на LR. Нека момичетата проявят търпение към себе си, защото с тези продукти по-лесно се преодолява стресът и нагласата, че си на режим, който ти налага някакви ограничения и те лишава от удоволствието от храненето. 

Продажбата на продукти на LR се извършва от сътрудниците на LR.
Свържете се с представител на LR или директно с компанията на info.bg@lrworld.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти