Сутрешен ритуал за идеална кожа в 4 бързи стъпки

Платена публикация

Сутрешен ритуал за идеална кожа в 4 бързи стъпки
Снимка: Vichy

За да бъде кожата ни красива и здрава ежедневно трябва да полагаме грижи за нея. Заедно с подходящите продукти за съответния тип кожа можем да се радваме на по-малко несъвършенства, свеж и отпочинал вид и изгладен, равномерен тен.

Рядко обаче намираме достатъчно време, за да полагаме съответните грижи и терапии.

Ние ви предлагаме 4 бързи стъпки, които ще отнемат минимално време от сутрешната ви подготовка. Редовното им изпълнение обаче ще има благоприятно действие за всеки тип кожа!

1. Почистване

Почиствайте кожата си всяка сутрин и вечер, за да премахнете излишния себум, замърсявания и натрупани мъртви клетки. По този начин кожата ви ще бъде освежена и готова да попие всички активни съставки от продуктите за грижа.

Независимо от типа кожа, избягвайте почистващи продукти със съдържание на алкохол, сапун и парабени, тъй като те нарушават естественото pH на кожата и водят до раздразнения.

2. Серум и дневен крем

Нанесете подходящ за нуждите на кожата ви серум на почистена кожа, за да попаднат активните съставки в дълбочина.

След попиването му използвайте дневен крем, който ще действа като защитен слой на кожата ви и ще предпазва от всякакви външни агресори в течение на деня.

Гамата Idealia от Vichy предлага широк спектър от продукти за грижа за всякакъв тип кожа – суха, нормална до смесена или смесена до мазна.

Всички тези продукти озаряват кожата като й придават свеж вид, изравнен тен и по-малко видими несъвършенства.

3. Околоочен крем

За финал нанесете околоочен крем, който ще озари погледа ви и ще придаде на лицето ви ободрен и отпочинал вид. Idealia крем за околоочен контур ще направи именно това, като в дългосрочен план се бори с първите признаци на стареене като фини линии, тъмни кръгове и сенки.

И край – само с 4 бързи и лесни стъпки сме готови да порещнем деня си красиви и освежени, благодарение на Idealia от Vichy!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти