Solar Summer с грандиозна програма

Платена публикация

Solar Summer с грандиозна програма
Снимка: Solar Summer

Dubfire идва с шоуто си от Coachella, а останалите акценти са Danny Tenaglia, Joseph Capriati и техно двойката Adam Beyer b2b Ida Engberg.

Вече 13 години Solar Summer е основен генератор на енергия и летни музикални вълнения на електронната сцена у нас. Фестивалът ще бъде открит след броени дни на 30 юли с Mark Knight и ще приключи на 20 август с Victor Calderone.

Oсвен тях организаторите от Yalta Club ще посрещнат на Caco Beach Club - Fedde le Grand , Dubfire, Sharam, Danny Tenaglia, Joseph Capriari, както и една от най-популярните техно двойки в света Adam Beyer и Ida Engberg.

Тази година програмата на Solar Summer ще покаже и нежната, женска страна на електронната музика в лицето на Samanata, Anna и разбира се Ida Engberg.

Фатално доброто издание ще представи 11 артиста в 7 партита, сливащи залеза и изгрева на една от най-добрите парти локации. Колекционирането на спомени започва с емблемата Mark Knight и откриващото парти на 30 юли. На 5 август следва Dubfire с новата продукция Hybrid, както и първото женско участие - Samanata.

Едно денонощие по-късно, на 6 август, на сцената на Cacao Beach ще се завърне Sharam, който ще свири заедно с набиращата популярност у нас Anna. 12 август ще ни връхлети със силата на Fedde le Grand.

Следващият ден, 13 август, ще продължи с две техно фигури,  които не бива да се пропускат, a именно Danny Tenaglia и Joseph Capriati. На 19 август специален гост на Solar Summer ще бъде Adam Beyer, заедно със своята съпруга Ida Engberg. Последната фестивална вечер ще остане в сигурните ръце на Victor Calderone.

Билети на цена от 30 и 40 лева ще намерите в OMV, The Mall, Yalta Club, билетен център НДК и на Eventim.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти