Пролетно преобразяване

Платена публикация

Пролетно преобразяване
Снимка: Bricolage

Април е месецът на промяната. Край на дългите тежки палта, богатите на мазнини зимни ястия и сивите цветове.

Месецът на Цветница и Великден и на първите истински слънчеви дни е времето да се заредим с пролетно настроение и да подготвим себе си и дома си за безоблачни приключения.

Гимнастика, джогинг, каране на колело, нова прическа, фрешове и салати, масажи, няколко свежи попълнения в гардероба, сърфиране из туристическите сайтове, цветен маникюр и ярки обувки са само част от пролетното бойно снаряжение. Истинската жена никога не пропуска и дома, защото възможността да създаваш уют е едно от най-силните женски оръжия и безспорен афодизиак.

Празниците около Великден са най-подходящото време не само за голямото пролетно почистване, но и за вкарването на нови цветове, материи и идеи в дома.

Една истинска дама знае как да преобрази дома си. Знае как да съчетае правилно цветовете и материите.

Една истинска дама може да закачи пердетата, докато балансира с високи токчета върху стол като героинята на Анджелина Джоли в „Г-н и Г-жа Смит”.

Една истинска дама пазарува в Mr. Bricolage с лекотата, с която обсъжда своята нова прическа във фризьорския салон.

Една истинска дама обсъжда с приятелките си BriColor, така както обсъжда новия сeкси колега или диетата-чудо на сезона. Bricolor дава безценна сила на въображението, като провокира взимането на смели цветови решения без да се налага да се поемат излишни рискове. Специален софтуер визуализира избраните нюанси, предлага подходящи цветови комбинации и тест на цвета върху избрана повърхност, ако все пак имаме съмнения в смелите си желания. Центърът за тониране зарежда с идеи и най-плахите експериментатори.

Ако не сме готови за по-радикални промени и вкарване на свежи цветове върху стените или с промяна на завеси, дамаски или килими, Mr. Bricolage има предложения и за преобразяване на дома с аксесоари и най-вече с вкарване у дома на свежи растения. Секторът “Градина” е запазена марка на Mr. Bricolage. 700 кв метра външна площ в магазина на марката в Sofia Ring Mall е превърната в пищна градина, предлагаща стотици видове растения, цветя, градински мебели и аксесоари.

Докато си отдъхваме, можем да изберем нещо ново за дома си като отново на помощ идва въображението и желанието за експерименти, защото без него отстъпваме място на скуката, а тя е истинският убиец на желанието и радостта от живота.

Ако не можете да си позволите езеро в задния двор, Mr. Bricolage ви предлага да създадете усещане за него с щипка въображение и внимание към детайла.

Време е старата тортена форма да се превърне в дом за некапризните цветя и сладкишите да отстъпят пред плодовете и лятното настроение.

Истинската дама ще намери къде и защо да сложи нов осветителен акцент в дома, който да създава романтика и желание за близост.

Ако имате усет за нестандартното можете да превърнете и най-обикновените растения във визуално интригуващи акценти на интериора и тема за разговор с продължение.

По-смелите могат да променят всяко пространство и по вертикалата, и по хоризонталата като свободно изпозлват материали „втора ръка”. Създаването на нова “зелена” стена в дома ви е добър повод да разрушите други стени, които пречат на връзките ви.

Идеите, които една истинска дама може да открие в Mr. Bricolage, са безкрайни. Те не само ще внесат уют и свежест в дома, но по-важното ще освежат настроението и общуването в него. Уикенд, в който всички членове на семейството преобразяват със собствените си ръце пространството около тях е най-добрият начин да преоткриете радостта от общуването и след добре свършената работа да се насладите на компанията си в новата уютна обстановка с чаша вино в ръка.

Mr. Bricolage е повече от магазин – той предлага концепция за свободното време, в която заедно създаваме радост за близките си.

По време на следващия си шопинг тур в Sofia Ring Mall се огледайте за най-новия магазин от френската верига Mr. Bricolage на ниво 0. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти