По-бързи, по-качествени и изгодни покупки!

Платена публикация

По-бързи, по-качествени и изгодни покупки!
Снимка: Masterhaus Online

За нас е огромно удоволствие да представим на вашето внимание Masterhaus Online - най-новото попълнение в разрастващото се семейство на българския хипермаркет Masterhaus, търговска марка на фирма “Бошнаков” ЕООД. В Masterhaus Online ще намерите богато разнообразие от стоки за строителството, ремонта, дома и градината.

Нашият електронен магазин е създаден с много усърдие и внимание, за да направим процеса на пазаруване максимално лесен, удобен и приятен за вас - нашите клиенти.

С цел да гарантираме вашето удобство и улеснение, всички предлагани продукти са структурирани със специалното съдействие на нашите специалисти и внимателно организирани в различни продуктови групи, a именно: Баня; Бои, лакове, мазилки; Врати, обков, железария; ВиК; Градина; Домакинство; Ел. уреди; Машини и инструменти; Осветление и ел. материали; Подови и стенни покрития, Строителни материали и съответните им подкатегории. Разполагаме и с голям брой продукти на Промоция и на Топ цена, които обновяваме регулярно, за да ви осигурим голям избор от артикули на изгодни цени.

До края на юли можете да се възползвате от промоционалните ни предложения. За дамите, решили да освежат дома си и да изненадат близки и приятели с новия му облик - сега е точният момент! С помощта на гарантирано ниските цени на продуктите можете с лекота да преобразите всяко помещение, редом с вашата тераса или градина. Спален комплект с нежен десен, нов цветен сервиз за хранене или пък комфортен градински комплект - разнообразието е от нас, а изборът е изцяло във ваши ръце!

В Masterhaus Online имате също възможност да направите запитване за артикул, който все още не е наличен в електронния магазин, попълвайки контактна форма или позвънявайки на националната линия 0700 10 321, достъпна от понеделник до петък от 8:00 до 17:00 часа. Oператорите от електронния ни отдел с удоволствие ще отговорят на вашите въпроси или запитвания и ще изслушат вашите препоръки, защото те са от огромно значение за нас и за бъдещото ни развитие. А при нужда ще ви свържат с консултант от някой от нашите магазини, който ще ви даде професионалния си съвет от понеделник до събота от 8:00 до 20:00 часа и неделя от 09:00 до 18:00 часа.

За тези, които вече са клиенти на някой от физическите ни магазини в Бургас, Несебър, Приморско и Айтос и познават сигурността, високото ниво на обслужване и качество, предлагани от “Бошнаков” ЕООД и им предстои да се запознаят и с продуктовата гама, предлагана на Masterhaus Online, както и за нашите нови клиенти, организираме прекраснa лятна промоция с томбола.

Всички наши клиенти, направили поръчка от Masterhaus Online в периода от началото на юни до края на юли, с обща стойност на закупените продукти над 100 лева с ДДС , ще участват в томболата “Емоции на колела”* за спечелването на стилен скутер Vespa.

Изживейте лятото на пълни обороти с Masterhaus Online и изпитайте незабравими “Емоции на колела”!

* Пълните условия и правила на промоцията с томбола ще намерите на www.masterhaus.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти