Открийте формулата за перфектна кожа

Платена публикация

Когато сме на 25, изглежда сякаш целият свят е в краката ни. За да го покорим, ни трябва само капчица увереност в себе си и неугасващата ни красота.

Динамичният живот около нас обаче не ни позволява да мечтаем толкова смело, поставяйки различни препятствия като вредните влияния на времето, стрес, безсънни нощи и др. А с наближаването на горещите летни дни всяка от нас иска да възвърне свежестта и блясъка на кожата си.

Козметичната компания Avon отново ни дава перфектното решение и точно в началото на лятото представя подновената си серия Anew Vitale Visible Perfection с иновативния комплекс Perfect Cell, който запазва кожата млада за по-дълго, поддържайки гладкостта, мекотата и сиянието й.

Обновената линия е съставена от олекотени, подобряващи кожата продукти, които мигновено създават видимо по-млада, перфектна кожа, въздействайки в текстурата, тона, порите и фините линии. А за да надмине и всички наши очаквания, брандът попълва портфолиото на Anew Vitale със зашеметяващ нов продукт – разкрасяваща терапия за лице.

Тайна се крие именно в специално създадената технология Perfect Cell Complex, която прави кожата мека като коприна, прикрива несъвършенствата и разпределя равномерно тена. Иновативната формула покрива порите и фините линии, реструкторира външния слой на кожата и придава безупречен завършек на лицето.

„Продуктите от серията Anew Vitale Visible Perfection с иновативната си формула осигуряват оптимална хидратация на кожата и ѝ придават изключителен блясък, мекота и гладкост.”, споделя препоръките си за серията д-р Гергана Манолова, дерматолог на Anew и специализант и докторант на УМБАЛ „Александровска”.

Новият продукт от серията – разкрасяващата терапията Anew Vitale Skin Perfection, придава по-младежки и здравословен вид на кожата, като оказва видимо въздействие върху трите най-важни нейни компонента – разпределението на цвета, мекотата и дебелината ѝ.

Стресът, липсата на сън и забързаното ежедневие влияят негативно, като причиняват обриви, зачервенявания, акне и т.н., но новият продукт от Anew успява да пребори всички вредни за кожата фактори.

При по-дълготрайна употреба продуктът изглажда трайно несъвършенствата на кожата и я прави перфектно мека и гладка, като въздейства силно срещу всички признаци на стареене, повлиява на първите фини бръчки, запазва еластичността и стяга лицевия контур. В резултат, употребата на фон дьо тен постепенно става излишна.

Повече за AVON и продуктите може да научите на адрес www.avon.bg, както и на Facebook страницата на компанията – https://www.facebook.com/AVONbulgaria

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти