Необикновен ден за пазаруване с Frezco и шеф Виктор Ангелов

Платена публикация

Необикновен ден за пазаруване с Frezco и шеф Виктор Ангелов
Снимка: netinfo

Най-новите и вкусни сирене и кашкавал на българския пазар, разработени от педанта в кухнята шеф Виктор Ангелов и българския производител Frezco (Фрезко), вече са в магазините.

Посетителите на магазини Фантастико в две поредни съботи в София бяха гости на шеф Ангелов и Frezco (Фрезко).

По време на специалните дегустации те имаха възможност да опитат краве сирене Frezco (Фрезко) в 3 вкусови комбинации, приготвени от самия шеф Виктор Ангелов.

Той избра да подчертае вкуса на Frezco (Фрезко) в компанията на хумус, дресинг от 4 билки и медена горчица с ядки. Мнението на всички опитали беше едно – краве сирене Frezco (Фрезко), разработено с Шеф Виктор Ангелов, е много вкусно и идеално се съчетава с различни продукти.

По-недоверчивите клиенти се увериха на място, че не случайно това е марката утвърдила 5-те знака за най-високо качество и отбелязаха, че сиренето е достатъчно твърдо, не е ронливо и запазва форма при нарязване.

На въпроси от родители дали продуктите са подходящи за малки деца, шеф Ангелов отговори, че препоръчва именно Frezco (Фрезко), защото е с гарантирано качество.

Храня гостите в ресторанта си само с най-качествената и вкусна храна, каквато избирам и за своето семейство. Сирена и кашкавали Frezco (Фрезко) се правят само от висококачествени суровини и от професионалисти, които обичат работата си.

В комбинация с безспорните си вкусови качества – за мен те са по-добри от всичко, което може да бъде открито на пазара.”, споделя шеф Виктор Ангелов.

Целта на Frezco (Фрезко) и на Виктор Ангелов е да допринесат все повече български семейства да имат най-доброто на трапезата си. Затова и новите продукти са с по-достъпна препоръчителна цена, а новите опаковки в оранжево улесняват потребителите да ги открият на рафта.

Къде и кога може да се срещнете с шеф Виктор Ангелов, за да обмените кулинарни идеи и да се уверите в неустоимия вкус на продуктите Frezco (Фрезко) може да научите на фейсбук страницата на Frezco!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти