3 козметични продукта, от които жените се нуждаят

Платена публикация

3 козметични продукта, от които жените се нуждаят
Снимка: Thinkstock

 В живота на всяка жена идва момент, в който по една или друга причина се налага използването на различни козметични продукти. А разнообразието на пазара е голямо. TV Boutique се грижи за нежния пол, като предлага три от най-необходимите средства за грижа на кожата.

Зимата е периодът, в който често качваме излишни килограми, а няколко месеца по-късно съжаляваме за последствията и се опитваме да им повлияем. Един от най-известните приятели на зимното напълняване е целулитът.  TV Boutique предлага продуктът  Visio Slim Care - aнтицелулитна програма, предназначена да действа за отстраняване на проблема в дълбочина на мастните депа. С комплекта, състоящ се от антицелулитен гел и тест-лента за измерване на резултатите обаче, може едновременно да бъдат отстранени недостатъците на кожата и постигнатите резултати да бъдат следени. Visio Slim Care се състои от гел с целенасочени действия. Благодарение на съставките от естествен произход, той не само ще спомогне за предотвратяването, а и срещу причините за появата му.

Снимка: Thinkstock

Друга важна част от тялото, която не бива да забравяме, е лицето. То ни служи като визитна картичка при запознанство и общуване с хора, затова здравето на кожата там не бива да бъде пренебрегвано. За ефективната грижа TV Boutique предлага Snake Complex - крем против бръчки със синтетична змийска отрова. Snake Complex атакува първоизточника за поява на бръчките и мимическите линии като намалява мускулните контракции. По този начин бръчките изчезват, подобрява се структурата на кожата и скоро настъпват изненадващи положителни ефекти.

За останалите несъвършенства по лицето също има решение, а именно фон дьо тен-ът Instant Magic Cover. Той е с лека консистенция, която не запушва порите, но същевременно осигурява пълно покритие и невероятен сияен резултат. Комплектът представен от TV Boutique съдържа два цвята – светъл и тъмен. Така ще забравите вечното лутане между цветовете и ще можете да смесите пасващото количество от двата тона за постигане на идеалния за всяка една кожа цвят.  Instant Magic Cover се нанася лесно, размазва се равномерно и всички недостатъци са покрити и заличени, незабавно.

Снимка: Weheartit

Всички тези предложения идват от TV Boutiquе, а там ще откриете още идеи за красив външен вид, а защо не и за подаръци – за Вас, за роднините, приятелите и тези, които искате да зарадваме заслужено. Поглезете себе си или вашите близки хора с перфектните за всеки повод подаръци.

Научете още на адрес: tvboutique.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти