Посланик на успеха и красотата: Вера Караиванова

Вера Караиванова
Снимка: Светослав Караджов за списание EVA

След като вчера ви представихме Стефи Димитроваедин от посланиците на успеха, стила и красотата, днес ще ви запознаем и с Вера Караиванова – дигитален директор в "Зенит Оптимедия".
Вижте как Вера се преобразява от работещо момиче в стилна градска дама

"Мога да кажа, че разделям живота си на два основни периода – преди и след като станах майка. Разбира се, погледнато детайлно, важните периоди в живота на човек са много повече. Темата е прекалено употребявана във времето под различни форми (за децата).

Но, реално ако се замислим клишетата са тези, които са най-близо до всеки един от нас. Не искам да бъда оригинална в изказа си.

Нито съм звезда, нито ще бъда такава. Така че... от 4 месеца има нещо до което не се бях докосвала – да погледна детето си и то да ми се усмихне с най-широката си усмивка!

Моята антистрес терапия е... необходимост! Рестартирането от натрупания стрес е задължително и препоръчително. 

Жалко е, но времето, в което живеем е различно от това на родителите ни. Животът се е превърнал в непрекъсната борба и разходката в планина в добра компания с приятели, с които просто може да си помълчиш, без да се напрягаш е цяло богатство.

Разбира се, сезоните са определящи за мястото на срещата smiley

Вечната женственост се крие в/ъв... Жената се превръща в жена, когато започне да живее осъзнато. 

От този момент натам, женствеността става част от същността ѝ. Кога е този момент ли? Когато дойде, всяка една от нас го разбира, без колебание.

Да имам личен стил за мен означава... да изразя себе си чрез външността си. Но не всеки го умее! Понякога топлото усещане на комфорт в компанията на конкретен човек означава, че личният стил на някого е близък до теб и до твоя вътрешен стил.

Моята рецепта за перфектна визия включва... да не ставам досадна, но майчинството ме накара да разбера колко важно е времето, с което разполагаме и приемаме за даденост.

Такова, точно в момента ми липсва. Аз съм суетна, като повечето жени.

Винаги съм смятала, че една жена трябва да се грижи за външния си вид и да има т. нар. минимум за външността си.

Преди за мен този минимум беше много завишен. Сега този минимум се определя от това, кое е най-доброто, за да изглеждам и да се чувствам добре за кратко време.

Използването на фон дьо тена SuperStay Better Skin на Maybelline ми дава спокойствието, че буквално за минута-две, аз се чувствам сигурна спрямо външността си.

И добавяйки само червило дори, аз съм жена, самоуверена и спокойна.  

Вечер след работа обичам да... Да бъда само и единствено с хора, които не ме натоварват емоционално или семейството ми и най-близките ми приятели.

Това, което ме кара да се чувствам специална като жена, е... Мъжът до мен и оценената грижа за външния ми вид от другите мъже. 

*Спонсорирано съдържание

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти