Как един супермодел на 21 се забърка в нелеп скандал

Супермоделът Джиджи Хадид удари в лицето мъж, който я нападна по време на Седмицата на модата в Милано. 

Витали Седиук, известен с това, че прави шеги на известни личности, изненада манекенката като я прегърна в гръб, вдигна я и се опита да я дръпне от охранителите й.

Вместо да се изплаши, Хадид удари в лицето с лакът нападателя си, след което той беше принуден да я освободи, предаде БГНЕС.

| Вижте снимки на Джиджи Хадид |

Инцидентът е станал на паркинг, след като супермоделът и сестра й Бела Хадид са напуснали ревю на „Макс Мара“.

По-късно Джиджи написа в Туитър: „Аз съм човешко същество и имам пълното право да се защитавам. Как смее този идиот да смята, че има право да вдига непознат“.

Самият Седиук защити действията си, посочвайки, че те са в знак на протест срещу Джиджи, която по думите му не е истински супермодел.

„Като направих това аз окуражавам модната индустрия да слага на модния подиум и на кориците на „Вог“ истински таланти“, написа той в Инстаграм.

Седиук е известен и с други „шеги“ срещу популярни личности. През 2012 г. актьорът Уил Смит го удари, след като той се опита да го целуне по време на премиерата на филма „Мъже в Черно 3“.

Седиук се опита да провокира и Брад Пит по време на премиерата на филма „Господарка на злото“. Тогава той се хвърли към актьора, докато раздаваше автографи на фенове. 

А в галерията ни ТУК можете да видите повече снимки на Джиджи Хадид >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти