Брад си нае "звезден" адвокат, Анджелина се оттегля от общ филмов проект...

Брад си нае "звезден" адвокат, Анджелина се оттегля от общ филмов проект...
Снимка: netinfo

Актьорът Брад Пит е наел за бракоразводното дело с Анджелина Джоли известен холивудски адвокат, специалист по семейното законодателство и бракоразводните дела.

Юристът е 70-годишният Ланс Шпигъл. Той е защитавал интересите на поп звездата Майкъл Джексън, на актрисата Ева Лонгория и на други звезди.

Същевременно стана ясно, че Анджелина пък е пожелала да се оттегли от планиран общ филмов проект, който е трябвало да бъде сниман в Африка.

Продукцията е щяла да бъде биографична, с бюджет 110 милиона долара, очаквало се е Брад Пит да играе известният природозащитник д-р Ричард Лийки, който се бори срещу бракониерството на слонове, а Анджелина е трябвало да застане на режисьорското място на лентата.

Засега не е ясно дали този проект ще се реализира изобщо.

В медиите излезе и информация, че Анджелина е наела имение на брега на морето в Малибу седмици преди молбата за развод и желанието ѝ за пълно попечителство над шестте им деца. Наемът на дома е 95 хиляди долара месечно.

Продължаваме да следим актуалните събития около вече бившата звездна двойка и смело можем да заявим, че това определено ще бъде разводът на годината.

Вижте повече информация (на английски език) за разследването на ФБР към твърденията за злоупотреби към децата на Брад Пит:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти