Анджелина обмисляла раздялата дълго, Брад плаче и се разкайва

Анджелина обмисляла раздялата дълго, Брад плаче и се разкайва
Снимка: netinfo

Разводът на годината е в разгара си, а в чуждестранните медии продължават да излизат нови и нови становища около раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли.

Според американските издания решението за развода Анджелина е взимала в продължителен период от време през последната една година, наблюдавайки поведението на Брад и отношението му към децата им. То не е дошло спонтанно и е било един от най-трудните избори, които Анджелина някога е правила в живота си.

Запознати до актрисата споделят, че тя изпитва истинска агония от това, че семейството ѝ се разпада пред очите ѝ и тя е на предела на силите си. Те разкриват, че Джоли е правила много компромиси в името на семейното щастие, но развода е израз на нейното безсилие да се опитва да се справи със ситуацията повече...

Други близки до звездите дават информация, че Анджелина вече е блокирала телефона на Брад и не желае той да ѝ звъни, пише и да се свързва с нея.

Поддръжници до Пит пък казват, че той е в тежка емоционална криза и не е спрял да плаче и буквално е "изревал очите и душата си" след окончателното решение на Анджелина. Той е много разстроен от факта, че губи завинаги жената на живота си и техните прекрасни деца, които са създали и отгледали заедно.

Какво предстои да се случи за звездите, следете Edna.bg за повече подробности около тях.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти